FAQ

Tässä on yleisimmin esitetyt kysymykset. Klikkaa "Play GIF" aloittaaksesi animaation.

Kuinka pitkä minun videon pitäisi olla?

Kuinka pitkä minun videon pitäisi olla?

Yritämme pitää videomme mahdollisimman lyhyinä ja värikkäinä (30–120 sekuntia), jonka aikana me kuitenkin annamme kaiken tarpeellisen informaation. Usein tämä tarkoittaa sitä, että emme saa vangittua videolle kaikkea mitä sydämellänne on. Mutta se ei haittaa. Video on tarkoitettu antamaan katsojille tarpeeksi tietoa, jotta he innostuisivat siirtymään seuraavaan vaiheeseen kuten esimerkiksi pyytämään lisätietoja, rekisteröityä koetilaukseen jne.

Kuinka kauan selitysvideon valmistumisessa kestää?

Kuinka kauan selitysvideon valmistumisessa kestää?

Tuotantoajaksi voi laskea keskimäärin noin 15–20 työpäivää. Tuotantoaika voi kuitenkin olla tätä lyhempi tai pidempi. Ratkaisevaa valmistuksen kestossa on korjauksien määrä ja kuinka nopeasti saamme palautteen asiakkaalta.

Kuinka palaute ja korjaukset toimivat?

Kuinka palaute ja korjaukset toimivat?

Videon valmistaminen on tiimityötä ja työskentely asiakkaan kanssa yhdessä on avain menestyvän videon tuottamiseen. Prosessin jokaisessa vaiheessa teillä on useita korjauskierroksia ja täten saamme viimeisteltyä onnistuneen lopputuloksen.

Täytyykö meidän luoda itse videon tarina ja konsepti?

Täytyykö meidän luoda itse videon tarina ja konsepti?

Ei, me olemme täyden palvelun Selitysvideo-tuottaja. Teemme kaiken puolestanne aina tarinasta lähtien, luomme teille konseptin ja lopulta Graafisen toteutuksen: Teemme kaiken puolestanne! Tuotannon alussa lähetämme teille 13 kohtaisen kyselyn, jonka perusteella luomme tarinan.

Mitä jos emme pidä tarinasta?

Mitä jos emme pidä tarinasta?

Se ei ole mikään ongelma. Kertokaa meille mistä piditte ja mistä ette pitäneet. Tämän jälkeen korjaamme tarinan tai kirjoitamme sen kokonaan uusiksi. Teille ei koidu tarinan muuttamisesta mitään lisäkuluja, sillä kaikki tämä kuuluu palvelun hintaan.

Miten projekti alkaa normaalisti?

Miten projekti alkaa normaalisti?

Alussa saatte tilausvahvistuksen, jossa on kooste tilatusta videosta ja palveluista. Tilausvahvistuksen mukana saatte kyselylomakkeen, jolla keräämme kaikki tarvittavat tiedot videon tuottamisen aloittamiseksi.

Miltä tyypillinen prosessi näyttää?

Miltä tyypillinen prosessi näyttää?

Innovatiivinen prosessimme on koottu neljästä vaiheesta jotka ovat:
– Briiffaus
– Tarinan ja käsikirjoituksen luominen
– Kuvakäsikirjoitus
– Animaatio
Paremman kokonaiskuvan jokaisesta vaiheesta löydätte täältä.

Mitkä ovat maksuehtonne?

Mitkä ovat maksuehtonne?

Projektin alussa veloitamme teiltä 30% sopimuksen arvosta. Loput 70% on maksettava vasta sitten, kun olette vastaanottaneet lopullisen Selitysvideon eikä videolle tarvitse tehdä enää muutoksia.

Sopiiko selitysvideo aiheeseeni?

Sopiiko selitysvideo aiheeseeni?

Tietysti sopii! Meidän selitysvideot sopivat jokaiseen aiheeseen, kohderyhmään ja kulttuurialueeseen. Menestyksemme puhuu puolestamme: Siitä lähtien kun tulimme markkinoille vuonna 2013, olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja yli 25 eri kielellä. Suurkonsernit, pienet ja keskisuuret yritykset, koulut ja yliopistot, instituutiot ja TV-asemat – sadat yritykset luottavat meihin hoitaessaan sisäistä ja ulkoista viestintäänsä. Ja kiitos heidän suosituksien liiketoimintamme kasvaa päivittäin yhä suuremmaksi.

Minkä takia tarvitsen Selitysvideon?

Minkä takia tarvitsen Selitysvideon?

Maailmamme muuttuu aina vain nopeammaksi, aikamme on yhä rajoitetumpi ja prosessit muuttuvat monimutkaisemmiksi. Jokaiselta löytyy aina kaksi minuuttia, mutta harvemmalta ylimääräiset 20 minuuttia. Kaikkialla on tarvetta levittää tietoa mahdollisimman nopeasti ja tiivistetysti – kaikenlaisia ohjeita, työntekijöiden koulutuksia tai mainoksia. Me kohtaamme nämä haasteet joka päivä.

Onko minulla täydet käyttöoikeudet Selitysvideooni?

Onko minulla täydet käyttöoikeudet Selitysvideooni?

Periaattessa kyllä. Teillä on oikeus näyttää video kotisivuillanne, sosiaalisessa mediassa, messuilla, esityksissä jne. Maksetut mainokset televisiossa ja elokuvissa eivät sisälly hintaan, tällöin tulee maksettavaksi poisosto-maksu kertojan äänelle. Laskemme mielellään kustannukset, jos haluatte näyttää Selitysvideon televisiossa tai elokuvissa. Nämä kustannukset riippuvat mistä maasta ja lähetyksestä on kysymys.

Lisää
kysyttävää?